Tietoa huoltajille

Jäsenmaksu

Olettehan te maksaneet huollettavanne partion jäsenmaksun – se maksetaan kalenterivuosittain syksyllä. Jäsenmaksu sisältää mm. partiovakuutuksen, joka korvaa kokouksissa ja retkillä/leireillä tapahtuneet vahingot. Lisäksi jäsenet saavat 10% alennuksen partiokaupoista: ScandinavianOutdoor ja Partioaitta (kannattaa ottaa esim. valokuva Kuksasta löytyvästä jäsenkortista jäsenyyden todistamiseksi tai tulostaa jäsenkortti).

Asiointipalvelu/jäsenrekisteri Kuksa

Kuksa on partion jäsenrekisteri ja Kuksassa on asiontipalvelu, jonka avulla huoltajat voivat hoitaa huollettavien jäsenasiat, linkki Kuksan asiointipalveluun.
Tarvittaessa ohessa on myös linkki Kuksa jäsenrekisteriin.
Asiointipalvelua/Kuksaa käyttäessäsi tarvitsen ns. Partio-ID:n (käyttäjätunnus, 6-10 numeron sarja ja salasana), joten ota ne talteen, kun ensimmäisen kerran kirjaudut. Partio-ID löytyy myös Kuksasta löytyvästä jäsenkortista
Jos sinulla on haasteita Kuksan/asiointipalvelun kanssa, niin ota yhteyttä Kevan jäsenrekisterihoitajaan (Siffi Silfverberg)

( … )

Kelovartijoiden Kannatusyhdistys:

Kannatusyhdistys toimii lippukunnan taloudellisena ja henkisenä tukena sekä yhdyssiteenä partiolaisten ja vanhempien välillä. Kannatusyhdistys onkin itse asiassa Kelovartijoiden vanhempien/huoltajien vanhempainyhdistys ja toivomme vanhempien aktiivista osallistumista Kannatusyhdistyksen toimintaan. Kannatusyhdistys järjestää yhteistyössä lippukunnan kanssa retkiä ja tapahtumia partiolaisille ja perheille. Yhdistys omistaa partiolippukunta Kelotyttöjen kanssa Eden-partiokämpän Nuuksiossa. Kannatusyhdistys vastaa kämpän ylläpidosta.

Osallistumalla Kannatusyhdistyksen toimintaan tutustut toisiin vanhempiin ja olet perillä lapsesi harrastuksesta ja siihen liittyvistä asioista.